در حالی که کمتر از ده روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که ترامپ و بایدن همچنان رقابت تنگاتنگی در ایالت‌های سرنوشت‌ساز دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورونیوز، نتیجه نظرسنجی‌های جدید از فاصله اندک بین دونالد ترامپ رئیس جمهوری کنونی آمریکا و جو بایدن نامزد حزب دموکرات این کشور برای کسب آرای الکترال در اکثر ایالت‌های سرنوشت ساز حکایت دارد.

در حالی که تنها ۹ روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده باقی مانده، بیش از ۵۵ میلیون رای دهنده آمریکایی تاکنون به طور زودهنگام در رای گیری شرکت کرده‌اند. تخمین زده می‌شود که تاکنون بیش از ۳۵ میلیون نفر رای خود را از راه دور برای حوزه‌های رای‌گیری ارسال کرده‌اند و بیش از ۱۵ میلیون نفر نیز با حضور در مراکز رای گیری در انتخابات شرکت کرده اند.

برخی کارشناسان از جمله مایکل مک دونالد، استاد دانشگاه فلوریدا پیش بینی کرده‌اند که در این دوره از انتخابات با در نظر گرفتن میزان مشارکت زودهنگام رای دهندگان، رکورد مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری با مجموع ۱۵۰ میلیون رای شکسته خواهد شد. در این صورت آمریکا با مشارکت ۶۵ درصد از واجدان شرایط در رای‌گیری شاهد بیشترین میزان مشارکت از سال ۱۹۰۸ میلادی تاکنون خواهد بود. نزدیک به ۲۴۰ میلیون آمریکایی واجد شرایط شرکت در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۵ میلیون نفر از افرادی که تاکنون در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کرده‌اند، ساکن ایالت‌های سرنوشت ساز یا همان ایالت‌هایی هستند که صحنه رقابت دونالد ترامپ با جو بایدن است.

در ادامه نتیجه آخرین نظرسنجی‌های انجام شده در ۱۳ ایالت سرنوشت ساز این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بررسی کرده‌ایم. برای هر ایالت تعداد و اهمیت آرای الکترال آن توضیح داده شده است. جو بایدن بدون پیروزی در این ۱۳ ایالت ۲۱۸ رای الکترال (از ایالت‌های آبی رنگ) خواهد داشت. به این ترتیب نامزد دموکرات‌ها برای پیروزی (کسب ۲۷۰ رای در کالج الکترال) به تنها ۵۲ رای الکترال از این ۱۳ ایالت نیاز دارد.

در مقابل دونالد ترامپ وضعیت دشوارتری دارد، زیرا بدون پیروزی در این ۱۳ ایالت تنها ۱۲۵ رای الکترال (از ایالت‌های قرمز رنگ) به دست خواهد آورد. در نتیجه رئیس جمهوری کنونی آمریکا برای پیروزی در انتخابات پیش رو باید بتواند حداقل ۱۴۵ رای الکترال از ۱۳ ایالت سرنوشت ساز را کسب کند. در ادامه نتیجه آخرین نظرسنجی در هر کدام از ایالت‌ها ذکر شده است.

نیوهمپشایر؛ پیشتازی مستمر بایدن

رقابت در ایالت نیوهمپشایر چهار سال پیش از آنچه بسیاری از ناظران تصور می‌کردند فشرده‌تر بود. هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ با کسب حدود سه هزار رای بیشتر موفق شد دونالد ترامپ را در نیوهمپشایر شکست دهد. این در حالی است که بنا به نتیجه نظرسنجی‌ها رای نامزد حزب دموکرات در این ایالت بیشتر از این پیش بینی می‌شد. در این دوره نیز نظرسنجی‌ها به طور مستمر از پیشتازی جو بایدن برای کسب چهار رای الکترال نیوهمپشایر حکایت دارد. نتیجه آخرین نظرسنجی انجام شده نشان می‌دهد که ۵۱ درصد از رای‌دهندگان در نیوهمپشایر قصد دارند به جو بایدن رای دهند. در مقابل ۴۱ درصد نیز از دونالد ترامپ حمایت کرده‌اند.

نیوهمپشایر از جمله ایالت‌هایی است که متمایل به دموکرات‌ها است و در واقع آن‌ها در موضع «دفاع» از آرای اکترال این ایالت هستند. پیروزی دونالد ترامپ در این ایالت در شب پس از رای گیری می‌تواند نشانه‌ای از «موج قرمز» مورد نظر جمهوریخواهان باشد.

پنسیلوانیا؛ پیشتازی بایدن با فاصله اندک

ایالت پنسیلوانیا در این دوره از انتخابات احتمالا به همراه فلوریدا سرنوشت سازترین ایالت‌ها هستند. دونالد ترامپ چهار سال پیش با پیروزی در این ایالت توانست مسیر خود برای پیروزی در کالج الکترال را هموار کند. نتیجه نظرسنجی‌های انجام شده در پنسیلوانیا از پیشتازی جو بایدن با اختلافی اندک حکایت دارد. در آخرین نظرسنجی منتشرشده از وضعیت آراء در ایالت پنسیلوانیا ۵۱ درصد از رای دهندگان احتمالی از جو بایدن حمایت کرده‌اند. در مقابل ۴۴ درصد آن‌ها گفته‌اند که به رئیس جمهوری کنونی آمریکا رای خواهند داد.

پیروزی جو بایدن در پنسیلوانیا می‌تواند مسیر دونالد ترامپ برای راهیابی به کاخ سفید را دشوار کند. با این حال تکلیف ۲۰ رای الکترال پنسیلوانیا ممکن است به دلیل تعداد زیاد آرای ارسالی با پست و همچنین فاصله اندک دو نامزد تا چند روز پس از رای گیری سوم نوامبر (۱۳ آبان) مشخص نشود.

اوهایو؛ پیشتازی ۲ درصدی ترامپ

دونالد ترامپ چهار سال پیش با اختلاف چشمگیر هشت درصد در ایالت سرنوشت ساز اوهایو پیروز شد. با این حال در این دوره بنا نتیجه نظرسنجی‌ها رقابتی تنگاتنگ بین او و جو بایدن در این ایالت در جریان است.

بنا به آخرین نظرسنجی منتشر شده از رای دهندگان اوهایو، ۴۹ درصد آن‌ها از دونالد ترامپ حمایت می‌کنند. طبق این نظرسنجی جو بایدن رای ۴۷ درصد از رای دهندگان احتمالی در اوهایو را به دست خواهد آورد.

پیروزی در اوهایو که ۱۸ رای الکترال دارد برای دونالد ترامپ حیاتی است. او در صورت شکست در اوهایو به احتمال زیاد از راهیابی به کاخ سفید باز خواهد ماند. در دوره‌های اخیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هیچ کدام از نامزد‌های حزب جمهوریخواه نتوانستند بدون پیروزی در اوهایو به ریاست جمهوری برسند.

میشیگان؛ فاصله ۹ درصدی ترامپ با بایدن

اکثر رای دهندگان در ایالت میشیگان چهار سال پیش به دونالد ترامپ رای دادند. با این حال در این دوره از انتخابات جو بایدن در اکثر نظرسنجی‌های انجام شده در این ایالت از دونالد ترامپ محبوبیت بیشتری داشته است. نتیجه آخرین نظرسنجی انجام شده در ایالت میشیگان از پیشتازی ۹ درصدی جو بایدن حکایت دارد. بنا به این نظرسنجی که نتیجه آن روز جمعه منتشر شد نامزد دموکرات‌ها از حمایت ۴۸ درصد از رای دهندگان احتمالی در میشیگان برخورد دار است. در مقابل ۳۹ درصد آن‌ها قصد دارند به دونالد ترامپ رای دهند.

نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایالت میشیگان ممکن است به دلیل شمارش زمانگیر آرای ارسالی با پست و فاصله اندک آرای دو نامزد تا چند روز پس از رای گیری مشخص نشود.

ویسکانسین؛ پیشتازی ۱۲ درصدی بایدن

دونالد ترامپ چهار سال پیش با پیروزی در ایالت ویسکانسین شگفتی آفرین شد و توانست آرای الکترال این ایالت را کسب کند. با این حال نتایج نظرسنجی‌های انجام شده در این ایالت طی هفته‌های اخیر به طور مستمر از پیشتازی جو بایدن حکایت دارد.

طبق آخرین نظرسنجی انجام شده در ایالت ویسکانسین جو بایدن ۵۴ درصد آرای رای دهندگان احتمالی را کسب خواهد کرد. در مقابل دونالد ترامپ از حمایت ۴۲ درصد رای دهندگان احتمالی در ویسکانسین برخوردار است.

نتیجه رای گیری در ایالت ویسکانسین مانند ایالت‌های پنسیلوانیا و میشیگان ممکن است به دلیل شمارش زمانگیر آرای ارسالی با پست تا چند روز پس از برگزاری انتخابات سوم نوامبر مشخص نشود. به این ترتیب شاید تا چند روز پس از انتخابات نتوان به طور قطعی درباره سرنوشت ۱۰ رای الکترال ویسکانسین اظهارنظر کرد.

مینه‌سوتا؛ امید‌های ترامپ با وجود پیشتازی بایدن

دونالد ترامپ چهار سال پیش با اختلافی اندک از هیلاری کلینتون در ایالت مینه سوتا شکست خورد. او این بار امیدوار است تا بتواند با پیروزی در مینه سوتا اثر شکست احتمالی خود در یکی از ایالت‌هایی را که در سال ۲۰۱۶ در آن‌ها پیروز شده بود تا حدودی خنثی کند.

با این حال در اکثر نظرسنجی‌های انجام شده در ایالت مینه سوتا جو بایدن با اختلاف نه چندان زیادی پیشتاز است. بنا به یکی از آخرین نظرسنجی‌هایی که در این ایالت انجام شده است جو بایدن ۴۸ درصد و دونالد ترامپ ۴۲ درصد محبوبیت دارند.

پیروزی جو بایدن در ایالت مینه سوتا که از جمله ایالت‌های متمایل به دموکرات‌ها محسوب می‌شود چندان تعیین کننده نخواهد بود. با این حال غلبه دونالد ترامپ بر رقیب خود در این ایالت می‌تواند مسیر راهیابی مجدد او به کاخ سفید را هموار کند.

آیووا؛ رقابت تنگاتنگ بایدن و ترامپ برای ۶ رای الکترال

دونالد ترامپ چهار سال پیش در ایالت آیووا پیروز شد و این بار نیز برای راهیابی مجدد به کاخ سفید به شش رای الکترال این ایالت نیاز خواهد داشت. اکثر نظرسنجی‌های انجام شده در ایالت آیووا از رقابت شانه به شانه رئیس جمهوری کنونی آمریکا با رقیب دموکرات خود حکایت دارد. بنا به آخرین نظرسنجی انجام شده در آیووا دونالد ترامپ و جو بایدن هر کدام ۴۷ درصد آرای رای دهندگان احتمالی در این ایالت را به دست خواهند آورد.

پیروزی احتمالی جو بایدن در ایالت آیووا در شب پس از رای گیری را می‌توان نشانه‌ای از گرایش رای دهندگان به نامزد دموکرات‌ها و افزایش بخت او برای راهیابی به کاخ سفید در نظر گرفت. در مقابل دونالد ترامپ اگر موفق به کسب شش رای الکترال این ایالت شود باید همچنان به امید پیروزی در بسیاری از ایالت‌های سرنوشت ساز دیگر باشد.

کارولینای شمالی؛ فاصله اندک ترامپ با بایدن

هیلاری کلینتون به عنوان نامزد دموکرات‌ها در انتخابات دوره گذشته در ایالت کارولینای شمالی از دونالد ترامپ شکست خورد. جو بایدن در این دوره امیدوار است که بتواند ۱۵ رای الکترال این ایالت را کسب کند. این در حالی است که چهار سال پیش فاصله دونالد ترامپ با هیلاری کلینتون در کارولینای شمالی تنها سه درصد بود.

چند نظرسنجی اخیر در ایالت کارولینای شمالی از پیشتازی جو بایدن با اختلاف اندک حکایت دارد. نتیجه نظرسنجی‌ها پیش از آن نشان دهنده رقابت نزدیک نامزد دموکرات‌ها و رئیس جمهوری کنونی آمریکا در کارولینای شمالی بود. بنا به آخرین نظرسنجی انجام شده در این ایالت ۴۸ درصد رای دهندگان از جو بایدن حمایت می‌کنند. در مقابل ۴۴ درصد آن‌ها قصد دارند تا به دونالد ترامپ رای بدهند.

نتیجه انتخابات در کارولینای شمالی در شب پس از رای گیری احتمالا اولین معیار ارزیابی وضعیت دو نامزد برای ناظران خواهد بود. پیروزی دونالد ترامپ در این ایالت می‌تواند نشان دهنده رقابتی فشرده و طولانی برای تعیین برنده انتخابات باشد. این در حالی است که موفقیت جو بایدن در کسب آرای الکترال کارولینای شمالی احتمالا امید دموکرات‌ها برای پیروزی قاطع جو بایدن را زنده نگه خواهد داشت.

جورجیا؛ رقابت فشرده ترامپ و بایدن در پایگاه جمهوری‌خواهان

نامزد‌های دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری از سال ۱۹۹۲ تاکنون موفق به جلب نظر اکثریت رای دهندگان در جورجیا نشده اند. دموکرات‌ها امیدوارند که بتوانند در این دوره ۱۶ رای الکترال جورجیا را از چنگ دونالد ترامپ در بیاورند.

طبق نظرسنجی‌های اخیر در جورجیا رقابت نزدیک و فشرده‌ای بین جو بایدن و دونالد ترامپ در این ایالت جنوبی در جریان است. بنا به آخرین نظرسنجی انجام شده جو بایدن و دونالد ترامپ هر کدام از حمایت ۴۶ درصد رای دهندگان احتمالی جورجیا برخوردار هستند.

دونالد ترامپ برای راهیابی دوباره به کاخ سفید به پیروزی در جورجیا نیازی مبرم خواهد داشت. در مقابل جو بایدن می‌تواند بدون کسب رای آرای الکترال جورجیا همچنان امید زیادی برای پیروزی داشته باشد، اما اگر موفق به شکست دونالد ترامپ در جورجیا شود احتمال انتخابش به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

فلوریدا؛ رقابت شانه به شانه ترامپ و بایدن برای کسب ۲۹ رای الکترال

ایالت فلوریدا با آرای الکترال زیاد خود در هر دوره از انتخابات آمریکا در دهه‌های اخیر ایالتی مهم برای نامزد‌های دموکرات و جمهوریخواه بوده است. ترکیب جمعیتی این ایالت که هم تعداد زیادی از افراد سالمند و بازنشسته، هم سیاهپوستان و هم اسپانیایی تبار‌ها در آن زندگی می‌کنند به گونه‌ای است که هر دو حزب می‌توانند به کسب ۲۹ رای الکترال آن امیدوار باشند. نتیجه آخرین نظرسنجی منتشرشده در ایالت فلوریدا نشان می‌دهد که ۴۹ درصد رای دهندگان از جو بایدن حمایت می‌کنند. در مقابل ۴۷ درصد از آن‌ها قصد دارند به دونالد ترامپ رای دهند.

رئیس جمهوری کنونی آمریکا در صورت عدم پیروزی در فلوریدا مسیر بسیار دشواری را برای کسب ۲۷۰ رای الکترال لازم برای راهیابی به کاخ سفید در پیش خواهد داشت. در مقابل جو بایدن بدون پیروزی در فلوریدا باز هم بخت پیروزی دارد، اما غلبه بر دونالد ترامپ در این ایالت کلیدی می‌تواند تکلیف نتیجه انتخابات ریاست جمهوری را در همان ساعات پس از پایان رای گیری مشخص کند.

تگزاس؛ قدرت‌نمایی بایدن در حیاط خلوت جمهوریخواهان

ایالت تگزاس پایگاه مهم جمهوریخواهان در چند دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود. این ایالت جنوبی با آرای الکترال زیاد خود همان وضعیتی را برای جمهوریخواهان در کالج الکترال داشت که ایالت‌های کالیفرنیا و نیویورک برای دموکرات‌ها دارند. با این حال در این دوره از انتخابات پیروزی جمهوریخواهان در تگزاس قطعی به نظر نمی‌رسد. بنا به آخرین نظرسنجی انجام شده در تگزاس جو بایدن با اختلاف تنها یک درصد از دونالد ترامپ در این ایالت پیش افتاده است. طبق نتیجه این نظرسنجی ۴۸ درصد رای دهندگان در تگزاس از جو بایدن و ۴۷ درصد از دونالد ترامپ حمایت می‌کنند.

تغییر ترکیب جمعیتی تگزاس و فضای سیاسی متمایل به دموکرات‌ها از جمله عواملی هستند که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری باعث شده اند دموکرات‌ها به پیروزی در تگزاس امیدوارتر از پیش باشند.

آریزونا؛ رقابت تنگاتنگ برای کسب ۱۱ رای الکترال

ایالت آریزونا نیز مانند تگزاس و جورجیا در دوره‌های اخیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پایگاه «امن» جمهوریخواهان محسوب می‌شد و دموکرات‌ها بختی برای پیروزی در آن نداشتند. با این حال در این دوره از انتخابات رقابت فشرده‌ای بین بین جو بایدن و دونالد ترامپ برای کسب ۱۱ رای الکترال آریزونا شکل گرفته است.

نتیجه آخرین نظرسنجی منتشرشده از نظر رای دهندگان در آریزونا نشان می‌دهد که ۴۸ درصد از آن‌ها قصد دارند به دونالد ترامپ رای بدهند. این در حالی است که ۴۷ درصد نیز از جو بایدن حمایت می‌کنند.

پیروزی در آریزونا برای دونالد ترامپ مانند ایالت‌های جورجیا و تگزاس حیاتی است. بخت او در صورت شکست در یکی از این ایالت‌ها به شدت کاهش می‌یابد. در مقابل جو بایدن در صورت پیروزی در یکی از این سه ایالت مسیر بسیار آسانی برای کسب ۲۷۰ رای الکترال در پیش خواهد داشت.

نوادا؛ پیشتازی ۹ درصدی بایدن برای کسب ۶ رای الکترال

هیلاری کلینتون چهار سال پیش در ایالت نوادا پیروز شد و این بار نیز به نظر می‌رسد جو بایدن بخت بیشتری از دونالد ترامپ برای کسب شش رای الکترال این ایالت غربی دارد.

نتیجه آخرین نظرسنجی منتشرشده از وضعیت دو نامزد در ایالت نوادا نشان می‌دهد که ۵۲ درصد رای دهندگان از جو بایدن حمایت می‌کنند. در مقابل ۴۳ درصد آن‌ها قصد دارند به دونالد ترامپ رای بدهند.

نامزد جمهوریخواهان در صورت غلبه بر جو بایدن در نوادا می‌تواند به جبران شکست احتمالی خود در یکی دیگر از ایالت‌های کلیدی مانند آیووا یا ویسکانسین امیدوار باشد. اما برای نامزد دموکرات‌ها نوادا یکی از ایالت‌هایی محسوب می‌شود که باید از آن «دفاع» کند. در نتیجه پیروزی احتمالی جو بایدن در ایالت نوادا چندان برای او سرنوشت ساز نخواهد بود هر چند با کسب آرای الکترال نوادا خواهد توانست مسیر دونالد ترامپ در کالج الکترال برای کسب ۲۷۰ رای را دشوارتر کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۱۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
من که نفهمیدم چی شده
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۳۵ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
بایدن رئیس جمهور است
Iran (Islamic Republic of)
سیاوش
۰۹:۳۰ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
فرقی به حال ما نمی کنه چون آمریکا همه زورش و زد و گفتن که دیگه تحریمی نمونده اعمال کنیم ولی بایدن رای میاره
Iran (Islamic Republic of)
خبر خوان
۰۷:۰۴ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
در هر حال به نظر من ترامپ رای میاره اصلا نمی شسه پیش بینی کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۷ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
یعنی میشه عابدین رای بیاره
Iran (Islamic Republic of)
سید
۰۶:۵۱ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
مطمئن باشید ترامپ رئیس جمهور آمریکاست نظر سنجی ها در هیچ کجای دنیا معتبر نیست معلومه در آمریکا رسانه ها با دموکراتها است هیچ موقع نظر سنجی را به نفع ترامپ نمیگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
رسانه های آمریکای انقدر که رسانه‌ها ی ایرانی از انتخابات آمریکا گزارش میدن گزارش نمی ده به جهنم کدامشون رئیس جمهور میشه. سگ زرد برادر شغاله
Germany
m
۰۶:۰۹ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
ترامپ رئیس بشه بهتره. چون اگه بایدن رئیس بشه به ایران پول میده ولی این پول واسه مردم نیست به دست مردم ایران میرسه. اما با ترامپ دیگه تکلیف معلومه.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۲:۳۰ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
من پیش‌بینی میکنم بر خلاف تصور اغلب افراد باز هم ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
الكترال ديگه چه صيغه ايه ؟
الكترال ضد شفافيته
Iran (Islamic Republic of)
h
۰۱:۲۵ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
بایدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
ترامپ خیلی موفق بوده دراقتصاد آمریکا این چیز کمی نیست دراین بحران دنیا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
اینجوری که شما تحلیل فرمودین فکر می‌کنم انتخاب ترامپ به عنوان ریاست جمهوری امریکا شبیه به یک معجزه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
ممنون خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
ترامپ رای نمیاره
Germany
ناشناس
۲۲:۵۴ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
قطعا ترامپ رای میاره و پیروز میشه . مثل 4 سال قبل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۹ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
شک نکنید ترامپ هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
مرگ بر امریکا!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
ترامپ صددرصد باز انتخاب میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
رییس جمهور بعدی ترامپ هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
تو انتخابات دور قبل آمریکا هم کلینتون از ترامپ جلوتر بود اما ترامپ رئیس جمهور شد الان هم ترامپ میشه رئیس جمهور چونکه انتخابات آمریکا برعکس نظر سنجی هاست.
آخرین اخبار